Canvi d'idioma
 
 

Quota per jugador: 25 €

Mínim 6 jugadors per equip (Masculí, Femení o mixt)
Places limitades!
 


VINE AMB ELS NENS!!

Ribals, grup de professionals especialitzat en serveis escolars, col.labora amb el Torneig de Basquetbol Cistella Solidària per 3e any consecutiu, amb l’objectiu de recaptar ingressos pel Laboratori de Diagnòstic del Càncer Infantil de la Fundació Sant Joan de Déu.

L’objectiu del torneig, que es disputarà el proper 12 d’octubre de 9h a 21h al poliesportiu de la Mar Bella, serà practicar esport, alhora que els infants gaudeixen d’activitats infantils preparades per Ribals, i superar els 23.000 € recaptats en la darrerà edició. L’equip de Ribals ha viscut el llançament de la idea original, i enguany col·labora en la difusió de l’esdeveniment i coorganitza les activitats exteriors amb una carpa d’animació i activitats, destinant-hi més de 30 monitors.

Mentre alguns juguen a bàsquet en favor de la lluita contra el Càncer Infantil, altres podran gaudir d’activitats infantils com inflables, un futbolí gegant, taller de pintura, diferents activitats físiques de lleure... de manera que els adults podran participar en el torneig mentre la canalla també es diverteix.

http://ribals.com/web/

Des de 1992, els professionals de Ribals es dediquen a l’educació, a l’esport, al lleure i, sobretot, als valors, oferint tots els serveis de lleure educatiu que es poden necessitar a l’escola.

 
 
 
 
A benefici de:

Amb el suport de:

   |      |    
 info@cistellasolidaria.org | 650 757 682 (Ferran)